Sluiten XSomfy House HoofddorpHét adres voor al uw smart home vragen, oplossingen en advies

Over het Somfy House

Steeds meer mensen raken geinteresseerd in de Somfy smart home oplossingen. Betaalbaar modern comfort, meer veiligheid en effectieve controle over de woning is hetgeen waar men naar op zoek is.

Somfy smart home vormt het samenspel van producten die afzonderlijk of in combinatie met elkaar kunnen communiceren via een draadloos en uitermate veilig radioprotocol.

Producten zoals elektromotoren in uw zonwering, verlichtingontvangers en klimaatsensoren die veranderingen meten, staan in direct contact met de 'controlekamer' oftwel uw smartphone, tablet of PC. En dat willen we u graag real life tonen in ons Somfyhouse.

Smart home kun je niet gemakkelijk even uitleggen wat het is maar moet je vooral zelf ervaren wat dit voor u kan betekenen. Somfy is het betrouwbare A-merk dat al 40 jaar wereldwijd toonaangevend is.

Adres, openingstijden en route

Somfy House  |  Diamantlaan 6 (ingang Saffierlaan)  |  2132 WV HOOFDDORP

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 10-18 uur
Zaterdag (beperkte bezetting) van 10:00 uur - 17:00 uur*. 

m.u.v. geldende nationale feeestdagen

TIP: neem voor vertrek contact met ons op om uw afspraak te controleren.

Routeplanner

Gebruik voor een bezoek de online routeplanner.


Vraag of afspraak?

Indien u een vraag heeft over smart home oplossingen of u wilt graag een keertje langskomen, dan kunt u ons bereiken op onderstaande wijze:

 

EMAIL:  info@somfyhouse.nl

TELEFONISCH:  023 56 23 752

 

U kunt ook het <contactformulier> gebruiken om uw vraag te stellen of voor het maken van een afspraak. Wij zullen u dan z.s.m. beantwoorden.