Somfy Blog

Tips en trucs voor jouw connected woning

Houd je huis in de gaten met een slimme camera

We hebben tegenwoordig bijna allemaal een druk leven en zijn vaak onderweg.

man-somfy-indoor-camera-living-room

We haasten ons naar vergaderingen of afspraken, of gaan naar buiten om te sporten, terwijl onze kinderen naar school of andere activiteiten zijn. En dan zijn er ook nog de boodschappen die gedaan moeten worden, en die lange lijst met andere klusjes. Klinkt dit als een typische dag in jouw leven?

Als we aan het werk zijn, gaan we meestal helemaal op in wat we aan het doen zijn. Dus wie houdt in de gaten wat er thuis gebeurt? Waarschijnlijk niemand. Tenminste, niet als alle huisgenoten aan het werk of op school zijn. Gelukkig hebben wij hier een prima oplossing voor.

De Somfy Indoor Camera beschermt jouw eigendommen én je privacy

Een slimme beveiligingscamera kan je helpen een oogje in het zeil te houden. Hij kan eenvoudig worden aangesloten op je WIFI-thuisnetwerk zodat je kunt zien wat er thuis gebeurt, wanneer je maar wilt. Het kan bijvoorbeeld geruststellend zijn om te checken wanneer je kinderen thuiskomen, of om huisdieren in huis in de gaten te houden. Je kunt altijd zien wat er gebeurt met onze gratis gebruiksvriendelijke app, Somfy Protect.

De Indoor Camera van Somfy heeft een gemotoriseerde sluiter die zo kan worden geprogrammeerd dat hij automatisch uit gaat als je thuiskomt. Je weet zo dus zeker dat je privacy beschermd is en dat niemand kan zien of horen wat je aan het doen bent. De camera kan ook een videoclip van 30 seconden opnemen, die wordt opgeslagen in de cloud voor het geval er iets onverwachts gebeurt. Je hoeft de camera alleen maar te activeren voordat je 's ochtends van huis gaat. Een slimme binnencamera is altijd effectief, of je nu in een flat, een appartement of een huis woont.

De Somfy Outdoor Camera houdt je tuin veilig

Als je in een huis woont met een tuin en een oprit naar een garage, kan het de moeite waard zijn om ook deze buitenruimtes in de gaten te houden terwijl jij aan het werk of op vakantie bent. Met een slimme buitencamera kun je eenvoudig controleren of er iemand op jouw terrein is die er niet hoort te zijn, en indien nodig het geïntegreerde alarm activeren als afschrikmiddel.

De slimme Outdoor Camera van Somfy kan ook worden aangesloten op de buitenverlichting van je huis, zodat hij aangaat zodra de bewegingssensor van de camera iets detecteert wanneer het buiten donker is. Dit helpt indringers af te schrikken, doordat het lijkt alsof iemand het licht heeft aangedaan om te kijken wat er gebeurt.

De slimme camera's van Somfy kunnen ook worden gecombineerd met onze alarmsystemen voor thuis, die verkrijgbaar zijn via onze website.

Ga verder
Categorieën
Disqus is inactive